Tots els pobles

Inici>producte>Robot de rescat

905-S
Sistema robotitzat de control remot multifunció seguit

Sistema robotitzat de control remot multifunció seguit


Lloc d’origen: Gui Yang, Gui Zhou, Xina

Nom de Marca:Jonyang

Número de model: JY905-S

certificació:ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Preguntar
Descripció

El vehicle de control remot sense fils d’eliminació d’obstacles adopta el disseny de la plataforma universal, que pot substituir ràpidament tot tipus de dispositius d’eliminació i rescat d’obstacles. Té les funcions d’excavar, palar, muntacàrregues, agafar i altres operacions, així com la funció de detecció ambiental. És adequat per a helicòpters i vehicles de transport que s’introdueixen ràpidament al front de treball per dur a terme el reconeixement per sorpresa i el rescat d’emergència. La tecnologia general es troba a nivell avançat internacional.


Un altre nom

Robot contra incendis de control remot sense fils

Robot de foc

Vehicle de control remot sense fils

Vehicle d'obstacles de neteja viària

Vehicle de neteja d’obstacles per carretera

Vehicle de neteja d'obstacles multifuncióespecificacions

Pes operatiu

5t

Potència del motor

100 kW

Distància de control remot

2km

Accelerar

3km / h

Pinça i força d'empenta

0.8t


Aplicacions

Operació de control remot, obstacles de neteja de carreteres,rescat d'emergència, fIire rescat,productes químics perillosostransferència,nmanipulació d’accidents nítida

avantatge competitiu

El vehicle de neteja d’obstacles de control remot sense fils és adequat per al col·lapse de la construcció subterrània, incendis urbans, fuites químiques, accidents nuclears i altres situacions de desastres. Pot dur a terme el tractament de productes químics perillosos,ràpideliminació d’obstacles, detecció ambiental i altres operacions. I ajudar els bombers a investigar la situació dels incendis, obrir el canal de vida i realitzar una transferència de productes químics perillosos, per evitar efectivament les víctimes dels bombers.

MISSATGE