Tots els pobles

Inici>producte>Robot de rescat

908-S 改
JY908-S
Plataforma d'enginyeria de control remot d'alta velocitat
Plataforma d'enginyeria de control remot d'alta velocitat

Plataforma d'enginyeria de control remot d'alta velocitat


Lloc d’origen: Gui Yang, Gui Zhou, Xina

Nom de Marca:Jonyang

Número de model: JY908-S

certificació:ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Preguntar
Descripció


Aquesta plataforma d'enginyeria de control remot d'alta velocitat de seguiment adopta el disseny de la plataforma universal, que pot substituir ràpidament tot tipus de dispositius d'eliminació d'obstacles i rescat. Té les funcions d'excavar, pala, carretó elevador, agafar i altres operacions, així com la funció de detecció ambiental. És adequat perquè els helicòpters i els vehicles de transport es posin ràpidament al front de treball per dur a terme un reconeixement sorpresa i un rescat d'emergència. La tecnologia global és a nivell internacional avançat.


Un altre nom

Robot de lluita contra incendis amb control remot sense fil d'alta velocitat

Sistema robòtic de resposta a emergències d'alta velocitat

Robot de lluita contra incendis sense fil d'alta velocitat

Robot de neteja de carreteres d'alta velocitat

Vehicle d’eliminació d’obstacles per carretera d’alta velocitat

Robot de neteja d'obstacles multifunció d'alta velocitat

Vehicle de resposta d'emergència a control remot

especificacions

Pes operatiu

7t

Potència del motor

150 kW

Distància de control remot

2km

Accelerar

30km / h

Pinça i força d'empenta

1.8t


Aplicacions

El vehicle de neteja d’obstacles de control remot sense fils és adequat per al col·lapse de la construcció subterrània, incendis urbans, fuites químiques, accidents nuclears i altres situacions de desastres. Pot dur a terme tractaments de substàncies químiques perilloses, eliminació ràpida d’obstacles, detecció ambiental i altres operacions. Ajudar els bombers a investigar la situació dels incendis, obrir el canal de vida i realitzar transferències de substàncies perilloses, per evitar efectivament les víctimes dels bombers.

avantatge competitiu

Control remot sense fils BVR

La millor transmissió del senyal es selecciona automàticament per adaptar-se a les necessitats de la situació en temps real. L’adaptabilitat del vehicle a diferents formes de relleu es realitza amb la condició de garantir un senyal de transmissió de control sense fils de 2 km.


Forta mobilitat i control flexible

El vehicle té un total de cinc marxes amb una velocitat màxima superior a 35 km / h. Pot desplaçar-se ràpidament al lloc per dur a terme l’eliminació d’obstacles, la vigilància ambiental i altres tasques.


Diversos dispositius de treball

El vehicle està equipat amb mines, pales, carretons elevadors i altres dispositius de treball que poden satisfer els requisits de les diferents condicions de treball.

MISSATGE