Tots els pobles

Inici>carreres

Feu-vos membre de "Jo"

Què hem d’oferir?

Oferim activitats emocionants i polifacètiques en un entorn col·legial. Al mateix temps, som una empresa d’alta tecnologia i un fabricant. Això comporta tasques molt interessants, complexes i desafiadores. Al mateix temps, ens diferenciem deliberadament dels productors massius. I els nostres empleats ho agraeixen, tant en desenvolupament, producció com en gestió.

Unim amb èxit la innovació amb la tradició i l’experiència de llarga data. L’orientació a llarg termini de la nostra empresa proporciona seguretat als nostres empleats, cosa que els permet centrar-se en tasques juntament amb gaudi i entusiasme. La formació avançada i el desenvolupament personal són molt importants per a nosaltres. La nostra empresa es compromet a un conveni de salari col·lectiu i ofereix una remuneració a l’igual, incloses les bonificacions de vacances i de Nadal, així com 30 dies de permís a l’any.

Aprenentatge: dóna forma al teu futur

Esteu a punt d'acabar l'escola i voleu iniciar la vostra carrera? "Ara la vida es posa seriosa!" Molta gent pensa així. Però a hisoon és diferent. El dia que sol·liciteu, us proporcionem una persona de contacte directa. Des del primer dia, disposareu d’instructors experimentats que us prepararan de manera òptima per a la vostra carrera posterior. Com que és important gaudir del vostre treball, la diversió no hauria de ser escassa. És per això que coneixereu els altres participants en reunions i esdeveniments col·lectius. La nostra missió és la vostra formació. Sol·liciteu ara i formeu part del nostre equip.

Pràctiques i estudis Dual

Hi ha combinacions que simplement tenen sentit. Per exemple, fer una combinació ideal de pràctica professional i coneixements teòrics. Ho podeu fer amb nosaltres!

Hem acumulat experiència positiva amb cursos d'estudis duals durant molts anys. En ells, treballem conjuntament amb molts socis en l’ensenyament superior des del principi. El certificat és un diploma de batxiller; mentre que un certificat de cambra de comerç també és possible en alguns esforços de cooperació. A l’empresa també hi ha moltes operacions pràctiques. Nombroses classes han completat amb èxit el programa i ara estan molt ben integrades a l’empresa. L’èxit demostra que tenim raó: per exemple, ara esteu treballant en tasques d’alta responsabilitat com a enginyer de projectes o cap de departament.

Socis de màrqueting

Voleu ampliar els coneixements de la vostra experiència anterior a una escala més gran? Estem segurs de ser el soci adequat per a aquells que són experts en màrqueting en la matèria, ja que us integrem en equips existents i us posem al capdavant de tasques interessants i exigents, per descomptat, amb ingressos favorables.

Contacta'ns

No heu trobat la feina adequada o no heu trobat cap publicació que us agradi? A continuació, no dubteu a enviar-nos una sol·licitud especulativa.

Telèfon: 86 (0) 731-85180718    correu electrònic:[protegit per correu electrònic]