Tots els pobles

Inici>Sobre Nosaltres

QUÈ SOM


El vehicle de cadenes amfibi tot terreny és un producte de desenvolupament conjunt de la companyia Hi-soon i Jonyang. Oferim serveis OEM i personalitzats a clients intercontinentals. Hunan Hi-Soon Supply Chain és una empresa basada en el mercat global i compromesa amb la cooperació internacional de capacitat productiva.

Recerca i desenvolupament


Innovar


Amb més de 80 anys d’acumulació tècnica en el disseny i fabricació de maquinària de construcció, segueix de prop les tecnologies més avançades del món i ha dut a terme cooperacions tècniques amb diverses universitats. Vam construir un sistema de desenvolupament avançat i vam fer múltiples registres a la Xina, convertint-nos en el bressol dels equips d’enginyeria de la Xina.

Assegurament de la Qualitat


disposa d’un sistema complet de gestió de la qualitat per a un funcionament eficaç
disposa d’un sistema complet de gestió de la qualitat per a un funcionament eficaç

Ha superat la certificació del sistema de gestió de qualitat ISO9001 (2008) dut a terme per Det Norske Veritas (DNV) el 1995. El 2008. Va cultivar diversos auditors interns de qualitat i realitza una auditoria interna per segona vegada cada any per garantir el funcionament eficaç i la millora contínua de el sistema d'assegurament de la qualitat de l'empresa.

                       

Directrius de qualitat: centrat en el client, primer en qualitat, millora contínua i persegueix l’excel·lència

Base de producció


Amb més de 80 anys d’experiència amb èxit en la fabricació de maquinària de construcció, hem realitzat una producció a gran escala d’una sèrie de productes, hem creat tallers per al desenvolupament tecnològic i el disseny d’equips tecnològics, així com sub-plantes per a peces de fosa d’acer, tractament tèrmic i peces estructurals, processament metàl·lic, muntatge, recobriment i font d'alimentació. Amb més de 1,100 conjunts d’equips de producció professional, hem establert un sistema complet de producció i fabricació i és capaç d’obtenir una producció anual de 1,500 conjunts d’equips d’enginyeria especials.

                       

Mitjançant l’ús de tecnologies avançades i madures internacionals de mecànica, electrònica, hidràulica i control, així com intel·ligència, informatització i tecnologia de xarxa, combinades amb una excel·lent capacitat en la fabricació de maquinària, fabricació i proves intel·ligents i un sistema de qualitat impecable (la certificació ISO9001: 2008 i GJB9001B: sistema de gestió de qualitat de 2009 (estàndard militar xinès), els nostres productes presenten un rendiment excel·lent, estalvi d’energia i respectuós amb el medi ambient, que poden satisfer les diverses necessitats dels clients.